Egy kedves ajánlás a Mezőszirmokról

profilkép

Jenei András

2020-12-04

Bejegyzés megosztása

Egy írónak óriási öröm a visszajelzés.  Még akkor is, ha időnként nem pozitív, mert én hiszem, hogy lehet belőle tanulni. Talán kell is! De most kellemes vélemény, ajánlás érkezett… …  
Sikerült úgy megismernem egy kedves hölgyet, hogy egyszerűen besegített a könyvem szerkesztésébe.  Én nagyon örültem neki, ő pedig ahogy majd alább olvasható, úgy gondolom nem is munkának, inkább szórakozásnak- de nagyon komolyan- vette a kihívást. 
Álljon itt az a pár sor, amit ő írt miután a könyv végül megjelent: 

„Ha igaz, hogy azért szeretünk olvasni, mert közben száz és száz alakba bújhatunk, száz és száz helyre utazhatunk, átrepülhetünk teret és időt, lehetünk nők, férfiak, szerelmes kamaszok vagy akár Szent István korabeli harcosok, akkor ez a novellás kötet nagyon szerethető. Szerethető, mert olyan műfaji és történeti sokszínűséget kínál, mely ébren tartja a kíváncsiságot, gondolkodásra késztet, és egyfolytában korbácsolja az érzelmeket. Megríkat, megnevettet, megdöbbent, szorongást kelt. Néha fáj, néha felemel. Teszi ezt észrevétlen könnyedséggel és egyedülálló képi gazdagsággal. Az író játszik a lelkünk húrjain, s mi, olvasók nemcsak, hogy hagyjuk ezt, de a történetekben előre haladva egyre jobban követeljük.  
Kedves Olvasó, dőlj hátra, indulunk! „  

Szeretném megköszönni Lombosi Anikónak a segítséget, a „munkát” és bízom benne, hogy fogunk még együtt dolgozni, s tudok majd még neki-is- úgy írni, hogy örömmel olvasson! 

A Mezőszirmok című kötetem nálam vásárolható meg, ha érdeklődnél róla, akkor irány a „könyveim” fül! 
Ha megvennéd, írj privátban és megbeszéljük!