Három  élő könyvemről

profilkép

Jenei András

2020-08-24

Bejegyzés megosztása

Bár a tavaszra meghirdetett 91. Ünnepi Könyvhét valós rendezvényei elmaradtak a karantén miatt, akik figyeltek, online megtalálhatták a lehetőségeket; volt virtuális Könyvhét több csoporttal, kiadóval, , köztük az Imádom a Könyveket csapatával és persze a Mogul Kiadóval is!

Mivel a tavaly megjelent könyvem, a Calderania - A Kardtánc náluk kapható és velük már jártam előtte is több könyves eseményen, így a tavaszi online hétre is érkezhettek a reklámok: volt fotó, játék, interaktív párbeszéd… :D

Végül úgy alakult, hogy most szeptemberben (szeptember 17-e és 20-a között)  mégis megrendezik a Könyvhetet; immár valósan a Vörösmarty téren.

Ezúttal én sajnos most nem tudok kimenni,s A Kardtánc  sem lesz ott a Könyvmogul-os sátornál, de…

Egyrészt a kötet még mindig megvásárolható online náluk: 

https://shop.konyvmogul.hu/j-a-a-donath-a-kardtanc-calderania-1

Illetve akár tőlem is!

S itt jegyzem meg, hogy a regény nevezve lett a Szép Magyar Könyv pályázatra, így mivel annak a Könyvhéten lesz meg az eredménye és ezt ott is hirdetik majd ki, azért a sok más kötet mellett, aki kicsit ott lesz, szorítson majd! :D

S aki már olvasta Menthár történetét, várja a befejező részt, nekik egy gondolat:

A folytatás írása folyamatban van, de idén már biztos nem tud megjelenni. Jó hír, a kézirat szépen bővülget, terveim szerint jövőre A Farkaspengék címmel kézbe vehetik majd az olvasók!

Addig is ne feledkezzem meg a nemrég megjelent legújabb kötetről, a „Mindenki jó lesz, tesó!” – ról sem.

Szépen fogynak a könyvek, érkeznek a visszajelzések. :D

A tesók sztoriját tőlem vehetitek meg, keressetek továbbra is privátban és mindent  megoldunk!

Aki pedig még nem is hallott róla, íme, egy kis kedvcsináló:

https://jeneiandras.hu/uploads/storage/Tes%C3%B3%20v%C3%A9gleges%20narr%C3%A1lt%20Istv%C3%A1nos.mp4

Nézzük csak, mi is van még itt a titkos dobozomban?

Egy korábban megjelent fantasy történet még akad; egy olyan light sztori, amibe aztán valóban az összes fantasy elem bekerült!

A sárkánynász követe kalandos, igazi, sárkányos, mágusokkal és mindenféle lényekkel sok helyszínen zajlik. Egy nagy kaland, ahol, ahogy kell, egy hős segít megmenteni a világot; és mégsem tucatsztori…

https://jeneiandras.hu/uploads/storage/S%C3%A1rk%C3%A1nyn%C3%A1sz%20trailer%20narr%C3%A1lt.mp4

Természetesen mindhárom könyvről olvashattok a moly.hu oldalon és ha kérdés van, keressetek bátran meg a honlapon, vagy az írói Facebook oldalon keresztül!

Addig is, jó olvasást!